Виб р

Ольга Харченко 2
Навіщо потрібна залежність?
Це ніби для себе окрема тюрма.
Коли все життя- то безмежність
То весь твій ліміт-це одвічна юрба.
Ти сам собі створюєш пути,
Зав'язуєш очі і душу свОю,
Яким же твій світ має бути
І хіба ти справді готовий до бою?
Це досить просто не бачити дійсність
Мабуть, так легше- забути про все
Та все ж чоловік потребує міцність
Він має дбати, коли стане зле.
Навіщо потрібна залежність?
Хтозна.
Тому я, можливо, для когось й дурна,
Але обираю безмежність.