Р дний

Алексен
Пошук рідних очей,
серед темних ночей,
дотик твій, наче шовк,
ти до мене прийшов.

Ти прийшов у життя,
закохалася я,
цілувала, тремтіла,
як тебе я хотіла.

Як хотіла вогню,
і почути люблю,
рідних погляд очей,
серед темних ночей.