Роберт Геррик. N-160 Бог слышит нас

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-160) Бог слышит нас

Услышит Бог слова речённы
И даже мысли потаённы.


Robert Herrick
160. God heares us
 
God, who's in Heav'n, will hear from thence;
If not to'th sound, yet, to the sense.