Остання ласка

Ольга Харченко 2
Я прошу ту останню ласку:
Поцілувати на ніч в лоба,
Поговорити душа в душу,
Поринувши в дитячу казку.

Моє бажання- безконтрольне марево,
Що лине крізь все швидший темп буття.
В один момент геть все покинувши,
Цьому не буде більше вороття.

Нові країни, горизонти, далі
Інша родина та нове життя.
Все дуже зміниться й дедалі,
Ми закружляєм в вихрі забуття.

Тому прошу, прошу від всього серця,
Останній раз зробити ласку.
Поцілувати на ніч в лоба,
Покинувши ту марну казку.