Важливе - тiльки сьогодення

Инна Бессараб
Погода – це не привід сумувати,
Ніяк не привід для депресій!
Життя своє на повну проживати,
І хай це буде мінімум із стресів!
Бо новий день нам принесе натхнення,
І сотні кілометрів для душі.
Важливе - тільки сьогодення,
І це найголовніший наш рушій!!!