кожнi перехрестя й свiтлофори - нашi

Основатель
хтось один завжди шукає щастя; 
ти один не знайдеш - я кричу. 
кожні перехрестя й світлофори - наші; 
ти мене цілуєш - я мовчу. 

я тобі віддам всі почуття, 
забирай мене з собою всюди. 
я тобі дарую все життя,
байдуже, що на це скажуть люди. 

і нехай твої зелені очі 
не забудуть як я виглядаю. 
я тебе не згадую щоночі; 
просто я тебе й на мить не забуваю.

загорнутись у твої обійми - 
це найкраще, що я маю тут. 
і усі мої душевні війни 
вічними трояндами цвітуть. 

хтось один завжди шукає щастя; 
хай же буде соромно йому. 
кожні перехрестя й світлофори - наші; 
я тебе цілую і мовчу.