Вiтер - парубiйко

Виктория Гребенюк Роженкова
Вітер - парубійко
Запріг коней трійко.
Полетів, як  птах
На широкий шлях...

Рве з берези лист,
Чути тільки свист...
Здійняв хмару пилу,
Все йому під силу!

Віти ніжні гне ,
Ніяк не збагне...
Як йому прудкому,
Втрапити додому.
25 03 2016 р
Вікторія Р