мимовiльний ехпромт

Олись Лапковский
не буду писати як матіяш по-нерудівськи приречено метафорично
а буду  як поваляєва валяти
реп ніштяк сільодка
кожен день маю вигадувати щось інше
бо ці венери у скорпі
такі нетривкі не ходитимуть ніколи на (по) шворці
а от вася кожен день однаковісінький
сьогодні зловив молю як горобця
тепер гордий лежить на колінах у венери у скорпі
і його ніжить її (читай його) рука
я теж хочу бути як вася постійна
і ніжна муркати їсти спати кохати(сь)
але я не ловлю мишей (молів) то мені не світить
читаю ехпромт на який блискавично венера у скорпі
не буду писать як неруда
а буду писать як руда
брутальная тая зануда
комп’ютер яєчня сковорода