Панас

Павел Медведев 5
У селі Червоні Пики жив собі дядько Панас,
Хоч малий він був у гору,був товстий,як ананас!
Полюбляв Панас горілку,випивав також і квас,
А якось нализавшись в сраку-галюна впіймав Панас.
Він побачив як зза хати
Випливає хтось рогатий!
Той рогатий був чортом,
На кролі сидів верхом.
Пика синя,як та слива,
А сам чорний-як олива.
Очі красні-як вогні!
І пьятак-як у свині!
Зліз чортяка із кроля
І сказав такі слова:
Я Панасе чорт лукавий,мене диявол засилав,
Щоб я тобі червона пика,зуби всі повибивав!
Після першого удару впав Панас на бокову.
Далі другий,третій,пьятий-били пикой об траву.
Раптом бити перестали.А Панас усе лежав.
Коли чує краєм вуха-поруч хтось та заіржав.
Подививсь-сусід регоче,поруч жінка реготить.
Зрозумів Панас-допився! І зарікся більш не пить!!!