Акрамя..

Вадим Вольский
 Гадзіна мінуе, другая
 За вокнамі сумная даль
 Здаецца мне, што цікава
 Цікава амаль усе, амаль...
 
 Акрамя маразоў пазалоты
 Акрамя верасоў у палыні
 Мы не ведаем дзіўнай спякоты
 Да якой дакрануцца, як сны...
 
 Акрамя дзянькоў, што без сонца
 Акрамя вечароў без цябе
 Ты мае, ты мае- сэрца бьецца
 Адбівае стукам у цьме