Мае сонца

Вадим Вольский
Мае родныя-родныя вочы
 Я цябе непамерна люблю
Я не ведаю таемства ночы
 Але вельмі упэўна іду

Я імкнуся ўперад. Навошта?
Задае мне пытанне сусед
А таму, што ты мае сонца
Тая зорка, што дарыць мне свет