Ти не один

Андрей Микитин
Ти не один нас багато
Залишилось ще
На жовтім полі під синім небом
Військо переможе
Ти не один залишив свій дім
Рідних собі людей
Бо ворог жорстокий звірячими лапами
Землю нашу топче

Я не знаю як закінчиться новий день
Чи на полі згину в бої мене потім хтось знайде
Ну а може я серед тисячі ночей
Знов побачу сяйво твоїх лагідних очей

Ти не один у зруйнованих стін
Міцно тримаєш зброю
Нашу силу,славу і волю
Не зруйнувати ні кому
Біля серця тримаєш фото
Молодої дружини
Можливо ніколи вже не потрапиш
В її солодкі обійми