Сердечне кохання - то лiки душi

Петро Керанчук
Як хвилі на берег літа набігають,
 Для серця кохання, як сонце для дня.
 Живу у любові і смутку не знаю,
 Для мене вона то розрада моя.

Приспів:
 Зранку дощ, під вечір другий,
 За вікном осінній день.
 Та в душі моїй не хмуро,
 Та в душі від літ не хмуро,
 Бо любов у ній живе.

 Любов і кохання, в житті мої  крила,
 Несуть мою долю, крізь час і буття.
 У них моє щастя, у них моя сила,
 Міцніють з роками без смутку у днях.

 Літа хай рахують сивіючі  скроні,
У пісні  онуки не знають межі.
 В гарячих обіймах сплітають долоні,
 Сердечне кохання - то ліки душі.