Тихо

Там Кошка
Тихо- тихо, ледве чутно
Сніг спадає на долоні.
Довго- довго не світає-
Зачекались. З підвіконням.

Знову й знову посміхнуться
Зірки, з неба що не впали.
Скоро скоро повернуться
Ті птахи, що літо вкрали.