Козакам

Андрей Тор
Українське шановне козацтво!
Схаменіться, вже люди сміються,
Коли бачать, як трощете ви,
Все, що ваші батьки здобули.

Не скакати вам треба, ридати –
В православних церквах – уніати,
А малиновий стяг козаків
Стрічкой Дауна хтось замінив.

Ваші «друзі нові» – татарва
В Перекопі качають права.
Міцно спить мабуть Бульба Тарас,
Якщо в Раді! Ляшко - … невіглас.

З вас,  з екранів, натиканих в хаті,
Шоумени  глузують пихаті.
Ой, панове, чекайте біди,
Як над вами, при владі ... вони.

Батьку-Хмелю, ти Богом був дан –
При тобі присягали дідам,
Що од віку й до віку разом…
Зупиняйте Майдану дурдом!

25.03.16