Напевно Можливо

Анатолий Анненко
Можливо ми пішли від шимпанзе,
       від ближніх в генетичному розклАді. -
Не випадково людству "не  везе"... -
                і нас давно уже чекають в аді.

Не відаю, який у нас IQ... -
     Не homo sapiens (хоч так себе назвали).
...Уже ми біля прірви на краю,
                напередодні смертної навали.

Усе, що ми створили на Землі, -
        не так на користь, як на самогубство.
Мов шимпанзе - ми невгамовно-злі.
  Це говорю - і плачу..: людство, людство...