порпдлжджл

Аляксандра Фагот
- Што я ведаю пра парадаксальнасць і антаганізм?
Я кабета й супярэчлівасць - наканаванне,
гэтакі метафізічны гуманізм,
што актывуе інстынкт самазахавання.



Толькі б ведаў,
як хачу нічога не ведаць пра гэтыя з'явы.