Що у вас?..

Там Кошка
Що у вас на сніданок?
Гіркота суперечок?
Прошу, будьте ласкаві,
Та вершки більш доречні.

Що у вас до обіду?
Заздрість скисла чекає?
Не вдаватиму вигляд,
Я її оминаю.

Що у вас на вечерю?
Скарги й нерозуміння?
Так багато речей
Вночі їсти сумлінню.