хатка стоiть...

Люсисолей
У химерному свiтi вiршiв украiнською *Lusi Soleil*:

Увiйшла в землю білими стінами, cтавнями,
Сліпо вiконцями хатка дивиться наче.

А за порогом півнявими-хвилями
Озеро хлюпоче, змити хоче...

Під шаром листя дах потемнiлий,
Двері вхідні давно без клямок-замків.

Тріснутий дуб, хрест на камені пiд мохом -
У спадок від минулих століть.

Як нарiкання предкiв прийдешнiм,
Бiла - бiлесенька хатка стоiть.


 
Украiнське подвiр'я.
Папiр. Акварель*Lusi Soleil*
2011 рiк