М сяць

Дарья Луна Лунина
Місяць на небі чари малює,
Тихими кроками йде світом час,
Вітер всіх шелестом лисття турбує.
Можна забутися в північ ураз.

Рожевих фіалок аромати чарівні,
І начебто тихий оркестр цвіркунів,
Вже дуже скоро прокинуться півні,
Треба любити ранковий їх спів.

Полум'я свічки жваво танцює,
Чутно спів хвиль на морських берегах.
Людину вночі промінь світла чарує,
Той що блукає у вірша словах.

8.06.2014