Дивчина яко Укрвинив, адресати Нефтиюгански

Андрей Зайков 2
Дивчина яко Укрвинив, адресати Нефтиюгански.
На широку Тюменску области раститив себи, Семя Украинив на России возродати.
Мами и семи зашищати,
Родинив дитяти сами растити.
Родини направляти семя дитятив на России, и ещё Украинив соединяти.
Батько слушати, Родини любити, яко гарно дивчина, яко гарна жини.
Жизнь на плаху мировиги капитализми не ложити.
Домив своих спасати, Родини Украини и России защищатив.
Парубкив учити яко дитяти неразумев жизни.