Гарна дивчина ты дли менэ. Маня Салтыкова?

Андрей Зайков 2
Гарна дивчина мни любэ.
Люб як парубок дивчина Маня?
Як же ти живите без менэ.
Яв теби немного трошки побив, полюбити, семя живите в тебе.
Семя Украинив живите в России,
як на Украини.
Обниме и целовати, сни с любови трошки нужнэ.
Маня як гарно тебив люба я кладу спати,
семя постели ночевати Маню обниматив.