Main libe

Андрей Зайков 2
Main libe, main libe curjgen team's.
Gotten tak libe femenia Pise,
Gotten tak Doutland zoldaten und officcuren.
Doittland Germany zoom good.
Main rabbit's Rasiaa und Ucraine.
Main Libe Ucraine und zoldaten,
Ucraine officer's Porochenko caput.
Cun's libe Frau Pise Neva Terrorism Ucraine, und terrorism I.G.I.L. kaput.
Comrades  zoldaten und officerin Ucraine, und AFRICANS MATERICSA,.
Comrades Neva, comrades und nigra Piase's.
Zoom zoldaten und officer's night terrorism!!!