Ти погукай мене, будь ласка

Ирина Белая 6
Ти  погукай мене,будь ласка,
Прийду я тихо, наче  казка...
Як сон, що раз в житті буває,
Як вітер, що траву  гойдає..
Неначе  мами  колисанка,
Немов зоря спішить до ранку,
Прийду я  втіхою до тебе
Як зірка  із нічного неба
Як річки прохолода в спеку,
Як марево в степах  далеких...
Прийду, немов би  дух любові
І зупинюся на півслові...
Тобі не дам заговорити,
Без цих очей не зможу жити!
А  ТИ, ..чи  думаєш про  мене?
Поглянь, вже все навкруг зелене,
Весна з тобою нас вітає,
А ти  ізнов мене чекаєш
Як сонце, що вгорі ясніє.
Мене  впізнай! Я  - твоя мрія!!!