Ну от i все

Прокопенко Юрий
Ну от і все…
А я кохав, кохав і жив тільки тобою.
Як дощ уранці із грозою,
Як бриз вечірньою порою,
Я в думці цілував тебе,
             і жив лиш подихом твоїм…

Ну от і все…
А мріялось, мріялось, що разом ми.
Йдемо, неначе кораблі,
Що бурі пронесли в імлі,
В морі життя і назавжди
             залишимося у коханні…

Ну от і все…
Я все збагнув, збагнув, і з болем у душі.
Неначе птах, який в крилі,
Носив стрілу очей твоїх,
Беріг тебе та вмить згубив,
             в цьому пекельному житті…

Ну от і все…

21.03.2000 рік.

Зображення: http://flirt.jofo.ru/391407.html