Загубив кохання

Тамара Горбаченко
У буднях днів, як у траву густу
Ти загубив непомітно кохання.
Залишив в душі лише гіркоту
Й тяжке невигойне зітхання.

Не захотів ти його зберегти...
Вогонь, що нас зігрівав, вже погас.
Відкраяв кохання, нема назад путі.
Прожитих днів не вернути для нас.