печальная рапсодия

Татьяна Мурадова
Печальная рапсодия
Звучит во мне
Красивая мелодия
И голос в тишине

Слова созвучны сердцу
Понятны и просты
В них хочется согреться
Сбежать от суеты

Всего лишь два куплета
Сегодня пропою
Подхватит это лето
Мелодию мою
24.03.16



Душа - се конвалія ніжна,
Сокрита у темному лісі;
В ній мрія таїться кохана...
Для неї вона й розцвітає Нікому незнана...
Душа - се безсилая квітка,
Що пахощі ллє, але гине,
Що з тихого смутку зав'яне...
І в лісі ніхто в оту пору На неї не гляне...


youtube.com/watch?v=S4sIDp7vl_Y