Роберт Фрост. Весьма вероятно

Лилия Мальцева
            Весьма вероятно

Похоже, пьеса выдержит немало лет.
Актерским распрям не уделяй вниманьe.
Меня заботит только солнца свет.
Мы выживем, если оно не прекратит сияньe.

               
              It Bids Pretty Fair

The play seems out for an almost infinite run.
Don’t mind a little thing like the actors fighting.
The only thing I worry about is the sun.
We’ll be all right if nothing goes wrong with the lighting.

                Robert Frost


                Стихи.ру 30 марта 2016 года