З солодким словом

Евгений Гетьман
Не журися,матiнко моя,
Що я тебе не слухав.
Не журися, бо то я
Помилки робив та й думав.

Не журися, матiнко моя,
Що не казав, що я люблю.
Та знаєш ти, що сором"язливий я,
Але за тебе кожен день молю.

Було багато суперечок в нас,
Було всього потрошку, побагату.
Я знаю, в тебе глаз-алмаз.
Проблеми бачиш, що заніс у хату.

Та знай ще те, що я росту,
Ще буде купа помилок,
Ще розкажу тобі про ту,
З ким полетю на небо до зірок.

Місяць світить навіть через хмари -
Це пам"ятаю я завжди.
Ось так і люблять наші мами
З солодким словом назавжди.