Я часто згадую

Николай Иванович Мельник
Я часто згадую твій сміх,
Відвертий знак по телефону,
Вся ніжність у словах твоїх,
Веселий гомін щастя  дзвону.
……..
Приспів:
Розмови всі що в нас були,
Я чітко всі ті пам’ятаю,
Вони як лебеді пливли,
По озері в зеленім гаю.
……….
Мені приємно на душі,
Коли про щось розповідаєш,
В зеленім гаю десь  в тиші,
Теплом ти серце обнімаєш.
………
Багато в нас було розмов,
Відвертих і таких життєвих,
Кохання найпростіше з мов,
І найміцніше із сталевих.
……….
Моя пісня