Усурийска котка

Величка Петрова
УСУРИЙСКА КОТКА

Сънувах я.
Изрусокоска
с любопитството на Тоска.
I miss you.
I nead you.
I love you.
Разхожда се пред входа ти.
Me to.
А обичта
зад стъклена арена
от липсата на нежност
е смразена.

Събудих се!?
Изрусокоска...
ме грабна
с ревността на Тоска.
И денят ми провален,
пропадна
с лъч
отровен в мен.
17.03.2016г.