Каламбур на беларускай мове - 155

Леонид Ганчаров
Каламбур сціплай беларускі пра нахабнага француза

Шаптаў ён: "Ах, вусны... Ах, шчочкі...  АХ, ВОЧЫ...",
А сам пад спадніцу залезці АХВОЧЫ.
Не, не, не ўдасца Агюсту З-ПАД НІЦЫ
Даведацца пра таямніцы СПАДНІЦЫ.
***
Каламбур скромной белоруски про нахального француза

Шептал он: "Ах, уста... Ах, щёчки...  Ах, глаза...",
А сам под юбку залезть охочий.
Нет, нет, не удастся Огюсту из-под Ниццы
Узнать про тайны юбки.