Честита Баба Марта

Леналеночка3
Букет
приготвих аз от здраве,
радост и много,
много обич.
Добавих и ухание
на пролетни мечти.
Вплетох нишки
сбъднатост и споделеност.
Впръсках
в него капчици роса,
обвих го
на дъгата с цветния воал
и с песента
на морската вълна.
Вързах с панделка
от слънчеви лъчи
и по Баба Марта
го изпратих -
тя ще те намери,
където и да си.

EL_
;;.•;•.;;;.•;•;;
EN_fi_su_EL_Леналеночка