Париж

Светлана Камышная
Тріумфальна арка і Париж!
Місто для закоханих людей.
Побувати там, то є престиж,
Там  завжди чекають на гостей.
Де  Монмартр? –
Митцями мерехтить!
В творчості безмежній порина,
Там краса і там душа летить,
Там завжди любов і там весна!
Мулен Руж, то є дитя століть,
Там канкан, танцюють по цей час.
Млин червоний - вікова то мить,
Житиме він з нами і без нас.
Сакре- Кер величністю прикрив.
Всі гріхи, що бачив весь свій час,
І життя не кожний розумів,
Та не чув небесний Божий глас.
Там любов, куди тільки не кинь.
На стіннівці двісті різних мов,
Зачаровано лиш оком кинь,
І слова кохання ллються знов.
 Лавуар корабель  він нас несе,
В нереальне, дивне те життя.
Де письменник жив Марсель Єме
Через стіну йшовши у небуття.