1 квiтня!

Тайный Альков
Хай цей день - 1 квітня, по весняному квітне,
І дарує вам посмішки щирі, привітні.
Так, життя непросте, багатьом не до сміху,
Тільки серцю потрібна надія і втіха.
І тому я бажаю усім позитиву,
Сонця - миру в душі,  хай на вулиці злива,
Але внутрішній вогник, осяяний світлом,
Шлях тернистий, нелегкий зуміє зігріти.
А іще, ваша вдача легка і весела
Хай зарядить завзяттям, накштал «дюрасела»,
Оптимізмом і витримкою королеви,
Хай завжди у вас буде все першоквітнево! )