По долинi туман

Михаил Онищенко2
По  долині  туман.

По  долині  туман,
По  долині  туман  лежить.
Тиха  річечка  в  даль,
Тиха  річечка  в  даль  біжить.

Я  в  той  білий  туман,
Я  в  той  білий  туман,  ступав,
Ромен – зілля  тобі,
Ромен – зілля  тобі  шукав.

Та  туман  той  розтав,
Той  туман  пройшов.
А  я  зілля  шукав,
І  його  не  знайшов.

По  долині  туман…

     07:25.01.04.2016.