Повезло

Олександр Мачула
Додому чоловік прийшов, –
мов люстра сяє весь.
– Ти що, на службі скарб знайшов,
вкусив скажений ґедзь?

– Я вільний, – майже прокричав,
мене уже звільнили!
– Чи з дуба головою впав?
– А інших – посадили!

01.04.2016