01, 04, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Калі пачуеце вы стогны, людзі? КраІна ў бядзе, у брудзе! Ляжыць у памперсах даўно. І гэта не спектакль , не трылер. Дакументальнае кіно, дзе кожны кадр, то жах і сум, спустошаныя сэрцы , душы, бо ціснуць мозг і душаць ...душаць. Вяртаймо мо сваё жыццё?
Прастора ёсць! Яна здаровая! Вось толькі па- за гета. Падумаць ужо пара пра дзетак нам!