01. 04. 2016 На добрай ноце

Светлая Две Тысячи 10
Не сню я мора.
Не сню і акіяны.
Я зачыніла частку мозга
з марамі.
Павесіла замок.
І ключык аддала
ў ламбард.
Ну, дзе які ,
хоць бард,
ці то герой,
Што выкупіць
Мне ключык ...
Мой? )))