Яка ж рiзниця?

Олександр Мачула
В дитсадок заходить Йося
забирати сина –
вихователь на порозі,
молода дівчИна.

– Котрий ваш? Як звати? Льова? –
та його питає.
– У мого зірвиголова
ґудзика немає…

– Все ж яка, – дівчИна знову, –
та ваша дитина?
Ви хоча би поверхово
обмалюйте сина.

– Щось я вас не розумію,
шановна дівице –
Льова, Вова чи Марія,
вам яка різниця?

Не потрібно щодо сина
нам вести дебати –
завтра в дитсадок дитину
знову повертати!..

01.04.2016