Фiалки

Михаил Онищенко2
          Фіалки.

А  фіалки  при  долині,
Такі  сині,  ясно – сині.
Вони  сині,  як  те  море,
У  теплу,  у  літню  пору.

Я  на  фіалки  заглядався,
І  тебе  забуть  боявся.
Моя  ти  милая  фіалко,
Чи  мене  тобі  не  жалко?..

Що  одинокий  я  сумую,
А  ти  все  бачиш  і  все  чуєш.
То  ж  поклич  мене  серденько,
Хоч  сьогодні,  хоч  раненько.

Будемо  удвох  милуватсь,
Обійматись  й  цілуватись.
І  з  вечора,  та  й  до  рання,
Поки  не  згасне  зоря  остання.

А  фіалки  при  долині…

    09:20.01.04.2016.