Хто вiдкриe?

Бондаренко Михаил
Хто відкриє?

Усе що можна приховати,
Давно відкрито для очей,
Але людська душа пізнати,
Так хоче Всесвіт, блиск планет.

Куди захоплено біжить,
Година швидко витікає?
За час відведений, тяжкий,
Залишить слід чи згинуть марно?

Так хто ж відкриє дивний світ,
Нових зірок пекучий спалах?
Хто зазирне за горизонт,
Побачить і повірить зможе?

Що на планеті не одні,
І ми так близько біля дива,
Що сліпить сонце очі нам,
Земля відкриє таємниці.