stellarum quas cum titulo nominis solis

Максим Фламель
Album nix, gray glaciem
in vastitatem terrum
sub pellem stragulum
urbem loop via
et nubes natantes super civitatem secundus
angustos lux de caelo
et fumus flavum super civitatem secundus
urbe duo milia annorum
sub luce stellarum
quas cum titulo nominis solis

Duobus ideo milibus annorum est bellum
Bellum sine causae specialis
Occupatus iuvenes bellum
Medication ex senectutem
rubrum sanguinem rubrum
hora est simpliciter terra
duo in fluxu menstruo et herba
tribus reversa est ad vitam
et calefactus est a radiis
quas cum titulo nominis solis

nos scimus quia hic semper accidit
quod fatum diligit
alterum qui vivit secundum leges aliud
Is morture juvenes
ille non recordabor sermo yes et sermo no
ille non recordabor dignitates non nominibus
potest usque ad sidera peruenire
Non cogitans quod esset somnium
Stillabunt conbusit stellarum
quas cum titulo nominis solis