Та - ра - ра - рам!

Михаил Онищенко2
       Та – ра – ра – рам !

Та – ра – ра – рам,  та – ра – ра – рам,
Сьогодні  тут,  а  завтра  там.
Вальси  звучать,  знову  звучать,
І  нам  усім,  та – ра – рам.

Та – ра – ра – рам,  та – ра – ра – рам,
Я  цей  вальсок,  придумав  сам.
Мені  весело  і  та – ра – ра – рам,
Хай  весело  буде  і  Вам!

Та – ра – ра – рам,  лунає  з  вікна,
І  нам  усім  уже  не  до  сна.
У  танець  підем,  ми  та – ра – рам,
Легко  і  радісно  нам.

Та – ра – ра – рам…

    10:45.01.04.2016.