01. 04. 2016 Я - не суддзя

Светлая Две Тысячи 10
Судзіць я не бяруся вас! Бо не суддзя! Не Бог! І не герой, таксама! Я плачу, плачу толькі ... бо сама такая. Баюся ногі паламаць, калі прыйдзецца бегчы... як крос калісці , па мясцовасці. Тады вось толькі маладосць была, здаровы сон, надзеі, мары... і хмары не былі такімі цьмянымі, што не відаць мне гарызонтаў годных, якія нас натхнілі б усіх на подзвіг. Ці мо фігня зламанае нага? Ці мо ўсё-роўна ўжо, калі і дагоняць? І так і так- няволя бо ...