Все дуже просто

Олександр Мачула
– Як відрізнити „алкана“
від звичної людини?
– Яка ж у цьому дивина! –
сміється батько з сина. –
Дивись, он ті тополі дві,
що побіля квартири.
Для алкаша здається їх
не дві, а всі чотири!
То зрозумів, – старий пита, –
в чім суть моєї тези?!
Малий плечима лиш знизав, –
Так там одна береза!

01.04.2016