Зрада

Алёна Филипенко 21
На серці мій камінь тяжіє
І совість стає не чиста,
Як тільки згодом згадаю,
Що в тебе з;явилась друга.

За дії свої не ручаюсь,
Слова я свої не держу.
Мій розум закреслений болем
Малює картинки жаху.

Тобі все скажу я в обличчя,
Ні хвильки я не змовчу.
Змусю тебе я терпіти
Ці митті страшні до болю.

І саме страшніше на світі -
Реальністю стала війна,
В якій я сьогодні пізнала,
Що зрада паскудить життя.