I ти козак

Михаил Онищенко2
        І  ти  козак.

І  ти  козак,  і  я  козак,
І  оба  ми  козаки.
Давай  підемо  до  дівок,
Будем  щіпать  їм  ср**и.

А  може  вип”єм  діжу  вина,
Нато  і  ми  козаки!
І  буде  думка  в  нас  одна,
А  ну  їх  всіх,  до  ..неї.

Ми  завтра  знову  йдемо  у  бій,
Тряхнемо  бородою.
Постій  козаче,  друже  мій,
Я  завжди  був  з  тобою…

     15:30.01.04.2016.