Роберт Геррик. N-12 Молчание

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-12) Молчание

Ногами двигай, а не языком;
Бог – самый мудрый и молчит о том.


Robert Herrick
12. SILENCE

Suffer thy legs, but not thy tongue to walk:
God, the Most Wise, is sparing of His talk.