Сау рувас

Зара Валиева
Нана, дысон аехсаев  фыны
Федтон диссадзы цаераегой.
Къутаерты каемдаер фатары,
АЕз йае фаедыл азгъорстон.

Дис каенын,уалаема, уалаема, уалае,
Сау рувас даелзаехаей февзаерд,
Былаей аленг кодта доны,
Каесаг фестадис йае астаеу.
Иу тъыбар-тъыбур мае арвы
Фатау цъиу фаетаехы уартае,
АЕз йае фаестае азгъорстон.
Арвы бын фаезилдух кодта,
Абадт баеласаен йае цъуппыл,
Тыртынайае рагаепп кодта,
Дардтаер тар хъаеды фаетары.
Дардтаер тар хъае…
Дардтаер тар хъае…
Дардтаер уатаей рахаеудтаен!